Las línies tramviàries no realitzaran les seues circulacions habituals per distints trajectes des de les.15 fins a les 12 hores.
Llegir notícia completa, pujat al tren de Nadal obri les seues portes del 26 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener.
Els 35 certàmens de Fira València es van cobrir amb 24 servicis durant 82 jornades.
Els seguidors de Twitter es van elevar fins als.930 i els fans de Facebook fins.348.Han intervingut agents de FGV, EMT, Bombers, Policia Nacional, Local, i de la Generalitat, Protecció Civil i Emergències.Les circulacions de les jornades laborables fins al 5 de gener s'equiparen a les que s'oferixen els dissabtes de tot l'any.Llegir notícia completa, l'equipament es completa amb elements de seguretat i d'atenció al client, com a marquesines, cambres i interfonos.Llegir notícia completa, més tns catalogo regalos 2017 de 50 persones han participat en la recreació del sinistre en el ramal d'accés als tallers de Tarongers.
Els treballs han comptat amb un pressupost de 234.513,28 euros, IVA inclòs.
En Nit de cap d'any s'oferirà servici per primera vegada de manera ininterrompuda i el dissabte 15 el servici nocturn serà gratuït.
Llegir notícia completa, s'han installat controls d'accés, interfonos, portes giratòries antivandàliques i cambres de vídeo, a més de tancar el recinte.
Després de la targeta portamonedes (14,6 se situen l'Abonament Transport (drec) (12,7 el Gent Major (5,5) i el bitllet senzill (5).
Llegir notícia completa, amb una valoració de 7,88 punts, el 87,9 es mostra satisfet amb el servici, el 9 es manté indiferent i el rebuig és del 3,1.
Llegir notícia completa, els moviments per raons laborals aglutinen el 42,2 i els acadèmics el 30,8.Les actuacions s'escometran en quarts tècnics, vestíbuls, revestiments, comunicacions, ventilació, telecomandament, llanterneria i evacuació.L'estació amb més tràfic va ser Xàtiva, amb 454.035 passatgers, seguida de Colón i Àngel Guimerà.Llegir notícia completa Les installacions cedides a l'Ajuntament de València estan ubicades en les estacions de Benimàmet i Les Carolines-Fira Les maquetes realitzades per Andrés García reproduïxen els edificis més emblemàtics que puedo regalar para mi aniversario i els carrers de la pedania del segle passat Llegir notícia completa Este títol.Els clients atribuïxen la millor puntuació a la seguretat en el trajecte, la senyalització i l'accessibilitat al tren.